INICI arrow SALA DE PREMSA arrow NOTÍCIES i NOTES DE PREMSA arrow 14.06.13- La societat València Parc Central licita les obres d'adaptació de la passarel•la A. Iturbi
          
14.06.13- La societat València Parc Central licita les obres d'adaptació de la passarel•la A. Iturbi Imprimir

HOME_PASARELA_CS.jpg
València, 14 de juny del 2013.- La societat València Parc Central, després de l'autorització del seu Consell d'Administració, ha tret a licitació pública la contractació de les obres d'adaptació de la passarel•la Amparo Iturbi. 
Els treballs, que tenen un termini d'execució de dos mesos, compten amb un pressupost màxim de 483.796'62 euros (IVA exclòs).
Les obres atenen la demanda veïnal plantejada al Consell d'Administració de la Societat que el 12 de setembre del passat any va acordar iniciar els tràmits per a buscar una solució que permeta l'accessibilitat per a les persones amb mobilitat reduïda.
El projecte ha sigut redactat, supervisat i aprovat tècnicament per Adif -que assumix la direcció de l'obra- de conformitat amb l'Ajuntament de València. Les obres, que seran finançades per València Parc Central, consistixen en la construcció de dos rampes d'accés a l'actual passarel•la, que conserva les seues escales, i de pantalles antivandàliques, entre altres treballs necessaris per a la seua execució com la reposició d'enllumenat, tanca o desplaçament puntual del carrer Peris i Valero (Resum projecte tècnic pdf )
L'anunci de contractació de les obres ha sigut publicat en la Plataforma de Contractació de l'Estat amb data 14-06-2013 (www.contratataciondelestado.es) i a través de la web de la Societat www.valenciaparquecentral.es , en l'apartat Perfil del Contractant.
 
 

BUSCADOR

Introduïsca allò que desitge buscar per tot el portal:
http://www.mfom.es
http://www.gva.es
http://www.valencia.es
http://www.adifaltavelocidad.es
http://www.adif.es
http://www.renfe.es
http://europa.eu/index_es.htm