ico fb
Agrandar
Reducir
Reiniciar

NOTÍCIES I NOTES

Valencia Parque Central Alta Velocidad 2003 S.A.

ADJUDICADES LES OBRES D´HABILITACIÓ DE SOLARS DE LA FASE 1A

València, 14 de juny de 2019.- La Societat Valencia Parque Central ha adjudicat les obres del projecte “Habilitació de solars de la Fase 1A del PAI A.4.1 Parc Central de València” a l'empresa Grupo Bertolín SAU per un import d, 1.402.123.83 sense IVA. Els treballs a realitzar dotaran a les parcel·les situades en el carrer Bailén enfront de l'estació València Joaquín Sorolla (P3), Mestre Sosa- Sant Vicent Màrtir (P6) i Avinguda Peris i Valero-Juan Ramón Jiménez (P9) de les infraestructures i escomeses de sanejament, telefonia, electricitat, aigua, enllumenat, semaforización i reg). També contempla les tasques necessàries envoreres, vials, semaforización, carril bici, jardinería…

La Societat també ha adjudicat el contracte de serveis de Direcció facultativa de les Obres i Coordinació de Seguretat i Salut a l'empresa Oficina Técnica TES S.L. per un import de 69.000 € sense IVA.

190614 plano solares not web                                                                                Ubicació de les parcel.les

Alguns treballs destacats

L'energia elèctrica ha de conduir-se des de l'estació que es troba en el subsòl del pàrquing de l'Estació Joaquín Sorolla fins als futurs solars previ al pas per un Centre de Repartiment (CRT). El seu replanteig i autorització administrativa constitueix un dels condicionants del termini d'execució de les obres que s'ha adjudicat per un total de 13 mesos, dels quals fins a set mesos són per a l'obtenció de l'autorització administrativa del CRT, i sis mesos d'execució de les obres com a tal.

Dels treballs en superfície destaca sobretot  la modificació del vial entre l'estació i la parcel·la P3, enfront de l'estació Joaquín Sorolla. Per a açò es demolirà part de la calçada i de la mitjana actual. Les obres adaptaran voreres, zona d'aparcament, resituarà mobiliari urbà (aparcabicis, bancs) i incorporarà el carril bici. El projecte contempla la plantació de 32 exemplars de l'espècie Koelreutria paniculata (saboner de Xina). El trasllat i trasplantament de l'arbrat de l'interior de la parcel·la amb possibilitats de supervivència ja es va realitzar el passat mes de febrer a la ubicació indicada pels serveis municipals. Estos arbres no han pogut resituar-se a l'entorn de l'estació a causa de la infraestructura ferroviària del metro en el subsòl. 

Al costat de la parcel·la P9, en el carrer Juan Ramón Jiménez es genera una zona per als vianants i un xicotet jardí de 183m2 amb 8 arbres fruiters (prunera de fulles porpra) i plantes tapizants.

C/ San Vicente Mártir 171, 1er Piso (Est. Joaquín Sorolla) 46007 (Valencia)
+34 96 351 08 88sociedad@valenciaparquecentral.es
logo min fomento
logo gva
logo valencia
logo adif altavelocidad
logo adif
logo renfe
  • Última actualizació web: Dimecres 17 Juliol 2024.