València, 21 d'abril de 2020. Una vegada ha deixat d'estar vigent el Decret llei 10/2020 de 29 de març de l'Estat d'Alarma que prohibia determinades activitats, entre altres, en el sector de la construcció, la societat Valencia Parque Central ha pogut reprendre l'execució del contracte de les obres del projecte “Habilitació de solars de la Fase 1A del PAI A.4.1 Parque Central de València”. Els treballs es realitzen amb tots els requisits i mesures exigides per les autoritats per a la prevenció del contagi del COVID 19.

 

Els treballs van ser adjudicats a l'empresa Grupo Bertolín SAU per un import d'1.402.123.83€ sense IVA i un termini d'execució d'un total de 13 mesos, dels quals fins a set mesos eren per a la tramitació i obtenció d'autorització administratives d'instal·lacions elèctriques i sis mesos d'execució de les obres pròpiament dites.

La setmana passada va començar el muntatge de la zona d'apilaments en la parcel·la situada enfront de l'estació València Joaquín Sorolla i els primers treballs s'estan realitzant en el pàrquing de l'estació, aprofitant la reducció de l'activitat i trànsit en la zona. Es tracta de les instal·lacions elèctriques necessàries per a conduir l'energia des de les instal·lacions que es troben en el subsòl del pàrquing fins als futurs solars.

c717e39e 3ad6 4d75 9479 920cb46bb030rec

Els treballs a realitzar dotaran a les parcel·les situades al carrer Bailèn enfront de l'estació València Joaquín Sorolla, Maestro Sosa- Sant Vicent Màrtir i Avinguda Peris i Valero-Juan Ramón Jiménez de les infraestructures i escomeses de sanejament, telefonia, electricitat, aigua, enllumenat i reg. També contempla les tasques necessàries en voreres, vials, semaforización, carril bici, jardineria….