ico fb
Agrandar
Reducir
Reiniciar

UTE IDOM (va)

El disseny partix de l'anàlisi de l'entorn urbà i els patrons d'activitat que allí subjauen, avaluant factors que varien des de la quantificació de moviments de vianants fins a la ubicació del tipus i qualitat de les activitats que allí coexistixen. Aquesta lectura permet donar una resposta específica a les prestacions i carències del lloc, aconseguint la compenetració del disseny amb el seu perímetre i l'articulació de l'entorn de través del disseny. Per a la configuració de la topografia s'ha recorregut a simulacions de fluxos per ordinador, amb pzaha.jpgdistints valors de cabal i viscositat, resultant en trets distintius de la seua superfície,
la semblança més pròxima de la qual és la produïda per l'efecte d'erosions o glaceres.
pzaha

Per a la seua materialitat han sigut seleccionats hàbitats de la Comunitat Valenciana. La seua varietat comprén tot l'espectre vegetal, des de les zones àrides a les fèrtils i des de les praderies als boscos de muntanya. Entenent-los com a capes superposades que conformen el sòl que es van dispersant sobre el territori i configurant en les distintes zones del parc.
La seua superfície és manipulada introduint reverberacions en el paisatge, la qual cosa busca tres objectius fonamentals: assignar caràcter propi a les distintes zones del parc, suscitar activitats per als seus usuaris i articular les transicions entre zones i materials, evitant la generació de condicions de vora i aconseguint una millor experiència col·lectiva.
En el seu desenrotllament s'han tingut en especial consideració aspectes com: seguretat, sostenibilitat, accessibilitat i la seua execució per fases.

C/ San Vicente Mártir 171, 1er Piso (Est. Joaquín Sorolla) 46007 (Valencia)
+34 96 351 08 88sociedad@valenciaparquecentral.es
logo min fomento
logo gva
logo valencia
logo adif altavelocidad
logo adif
logo renfe
  • Última actualizació web: Dijous 09 Mai 2024.