ico fb
Agrandar
Reducir
Reiniciar

UTE Gustafson (va)

UTE GUSTAFSON PORTER LIMITED - 
BORGOS PIEPER LIMITED - 
NOVA INGENIERÍA Y GESTIÓN SL - 
GRUPOTEC SERVICIOS DE INGENIERIA
fgustafson
pgustafson

S'inspira en l'aigua, en el reg, en el Túria, el mar, l'Albufera, l'horta. Comença en els elements que configuren el nostre paisatge natural i acaba en els del paisatge artificial que ha configurat l'home en el centre d'una gran ciutat com és València.
Està dissenyat per a ser un nou centre en el teixit de la ciutat i establirà la continuïtat entre barris que han estat aïllats durant dècades.
Per primera vegada s'utilitzaran criteris de sostenibilitat mesurables i quantificables en un parc. S'incorpora un ús racional de l'aigua, aprofitament de la pluja, optimització del consum energètic, ús de materials reciclats, etc. Es proposa un sistema de qualitat ambiental des de la fase de disseny del parc, de manera que quan s'inaugure siga el primer parc urbà certificat com sostenible.
És un parc per a la gent, en què predominen el verd i el blau; clarament paisatgístic, inspirat en l'entorn de València, orgànic, utilitzant plantes i aigua i aprofitant els elements protegits.
Conté espais per a tots els usuaris, que poden convertir-se en fites referencials de la ciutat: places Nord, Central, Sud i de les Arts, Jardí de les Aromes, auditori a l'aire lliure sobre praderia...
S'ha previst un tancament i un sistema de vigilància tècnica. Els edificis que es contemplen són exclusivament els protegits i no prevalen sobre el paisatge i la vegetació. El disseny preveu la continuïtat de la xarxa de carrils bici prevista i contempla el desenvolupament per fases.

C/ San Vicente Mártir 171, 1er Piso (Est. Joaquín Sorolla) 46007 (Valencia)
+34 96 351 08 88sociedad@valenciaparquecentral.es
logo min fomento
logo gva
logo valencia
logo adif altavelocidad
logo adif
logo renfe
  • Última actualizació web: Dijous 09 Mai 2024.